İngiltere vizelerinde genişletilen Tier 4 vize pilot uygulaması ile daha az evrakla çok daha kolay, uzun süreli öğrenci vizesi almak mümkün.
İngiltere vizelerinde genişletilen Tier 4 vize pilot uygulaması ile daha az evrakla çok daha kolay, uzun süreli öğrenci vizesi almak mümkün.

Home Office'in uluslarası master öğrencilerine sunduğu kolaylaştırılışmış vize uygulaması artık 23 üniversiteyi kapsıyor. Öğrenciler banka hesabı gibi belge sunmadan, eğitimlerinden sonra iş aramalarına olanak sağlayan 6 aylık fazla süreli vize alabiliyorlar.

2 yıl önce Oxford, Cambridge, Bath ve Imperial College London ile başlayan pilot uygulama 23 üniversiteyi kapsayacak şekilde geliştirildi.

İngiltere, İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda?da kurulu bulunan aşağıdaki üniversitelerin master programlarına kabul alan uluslararası öğrenciler vize başvurularından banka hesabı gibi ek belgeler sunmadan, normal öğrenim sürelerinden 6 ay daha uzun vize alabiliyorlar;

Cardiff University, Goldsmiths University of London, Harper Adams University, Newcastle University, Queen?s University Belfast, The Royal Central School of Speech and Drama, University of Bristol, Durham University, University of East Anglia, University of Edinburgh, University of Essex, University of Exeter, University of Glasgow, University of Leicester, University of Liverpool, University of Manchester, University of Nottingham, University of Reading, University of Sheffield, University of Southampton, University of Wales Trinity St. David (Swansea Campus), University of Warwick ve University of York.

Tier 4 pilot uygulama, İngiltere Tier 4 ve öğrenci vize danışmanlığı hakkında detaylı bilgi için 0 212 291 50 05 numaradan bize ulaşabilirsiniz.