İsviçre, Lozan Üniversitesi Master Bursları
Master Bursu Nedir?

Lozan Üniversitesi Yüksek lisans bursları, yalnızca yabancı bir üniversiteden mezun olan ve akademik başarısı çok yüksek olan öğrencilere verilen mükemmellik burslarıdır. Université de Lausanne (UNIL) yılda yaklaşık on burs vermektedir. Burs, öğrencinin seçtiği programın asgari yasal süresi boyunca verilir. 15 Eylül ile 15 Temmuz arasında (veya yılda 10 ay) tam ustalık süresi için (seçilen ustalara bağlı olarak bir buçuk yıl veya iki yıl), kesin durumlar hariç, ayda 1.600 CHF'dir.

Université de Lausanne (UNIL) msater bursları için başvurulabilecek programlar linktedir. Tıp, Eğitim bilimleri, Spor, Beden Eğitimi ve Sağlık bilimleri burs dışındadır. Hukuk master programlarından International and comparative law? ve ?legal theory? masterlarına burs başvurusu mümkündür.

2022 yılı için son başvuru tarihi 1 Kasım 2021?dir. Burs başvurularının 1 yıl önceden yapıldığını unutmayınız. Burs hakkında detaylı bilgi için linki inceleyebilirsiniz. İsviçre?de master konusunda danışmanlık almak için ofisimize bekleriz.